Online Wizard verseny

Ken Fisher a blogján hirdette meg az Wizard Cards Live applikációval játszható Wizard versenyt, aminek a fődíja nem más, mint a Wizard világbajnokságra való kijutás repülőjeggyel és ellátással.

Úgy tűnik a Facebookra tervezett Wizard játék nem tud elindulni rendesen és gyanús, hogy nem lesz belőle végül semmi. Egyszer próbáltam ki még egy tesztverziót, de teli volt hibákkal.
Most a már régóta elérhető, korábban már bemutatott, Android operációs rendszerre fejlesztett Wizard Cards Live applikáció segítségével szerveznek versenyt. A küzdelem április 1-től július 31-ig tart, tehát 4 hónapon keresztül. Minden hónapban külön lesznek a legjobbak pontozva (10-8-6-4-2), hónapon belül pedig bármennyi partit lehet játszani. Egy-egy partiban a játék végén annyi pontot kap a játékos, ahány ellenfelet megelőzött, mínusz az őt megelőző ellenfelek száma. Tehát pl. egy 4 játékos partiban az első 3, a második 1, a harmadik -1, a negyedik -3 pontot kap.
A tét nem kevés, a győztes meghívást kap az idei Wizard világbajnokságra, ahova fizetik az eljutását és az ott tartózkodását is.

Furcsa, hogy azt írja a szoftver 3 dollárba kerül, de én még anno biztosan ingyenesen töltöttem le és még nem látok benne olyan opciót, ami a versenyre utalna. Lehet, majd az lesz fizetős.
A program mesterséges intelligenciája korrektül működik, azzal is kihívás néha a játék, így lehet gyakorolni addig is.

További részletek a versenyről.

Sok sikert kívánok mindenkinek, örülnék, ha magyar versenyző lenne végül a győztes!

Szólj hozzá!

WC Captcha + 30 = 33